--Ohh Mimpi--



(muka geram selepas kena bangun dari mimpi2 indah*dun ask kenapa gila masam*)


Mimpi adelah maenan tido..
tp kdang2 mimpi memberi kita petunjuk..
tp kdg2, aku slalu xingt ape yg aku mimpi bila bangun..
hoho..
yg aku tau, aku selalu mmpi best2 sjak kblkngan neh..
mimpi yang buat aku tersnyum..
n xnk terjaga..
tp terjaga jgkk..ciss..
oke mrepek..
juz want to tell a story..
satu hari, aku g jalan dekat satu tmpat..
aku pon xtau tmpat ape..
aku macam rush2..
then, bila msok dlm satu kedai, tauke tuu ckp knp tgl kunci..
(tauke cina..)
aku pon xtau mcm mne die bole tau aku trtgl kunci..
aku kol someone..but i dun know who..
lpas tuuu, aku tggu dkat bangku..time tuu aku jmpe kwan2 aku, diorg ajk aku g umh diorg..
tp aku ckp aku xnk..
diorg pon berlalu..hehe..
lpas tuu, baru someone dtg..
tpuk bahu aku n ddk sblah aku..
die ckp..nah kunci..
aku trtinggal td..
lpas tuu borak2, jalan2..smpi aku terdengar bunyik..
"teet..teet..teet.."
alarm kaco ahh..!!!
aku pon try nk tdo blk, nk smbung balik mimpi td..
tp xbole...
arrghh..gram..!
honestly, aku xtpu, aku snyum bl mimpi tu..
tido slpas berdoa kpd Allah..
mintk beri aku prtunjuk..
itu yg aku dpat..
itu mimpi maenan tido ke..?
or petunjuk yg aku carik2..?




3 comments:

haLyZaQiut said...

Miza, maybe its 'key' of happiness...
who knows...=)

♥M.I.Z.A♥ said...

hope so...=)
can't waiitt...!!!
nk balik raya..hahaha...

haLyZaQiut said...

samala...dh xde hati ni g keje...haha...

Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates