Penghargaan


huurayy...!~ presentation final telah selesai...
alhamdulillah...
smuanya berjalan lancar...+ aku org plg special present ari tuu..
xpresent dlm lecture hall..=)
panel aku sempoi...~
hehe..
ok.

Dikesempatan ini, saya ingin mnegucapkan ribuan terima kasih kepada kedua ibu bapa saya, keluarga saya yang telah mmberi semngat,kasih syg, nsihat dan sumbangan dari segi kewangan..hehe..turut berterima kasih kepada ahli keluarga saya yang sentiasa ada apabila diperlukan..

tidak lupa juga kepada saudara muhamad fikri, kerana telah banyak membantu saya dalam usaha menyiapkan projek..sggp ddk dlm kesejukkan..sggp tdo lwat..jasamu akan dikenang.. =) *hugs..*

selaen itu, sya juga ingin mngucapkan terima kasih kepada lectrer2 yang banyak membntu..esp pn aznoora as our coordinator..and yang sgt memahami msalah yg saya hadapi..terima kasih madam..~ xlupa jgk thanks to all lectrers yg mengajar saya selama 3 taun saya di uitm...huwwwaaa~ cdey T.T

kepada panel2 saya...terima kasih banyak2 sbb jadi sgt baek pda hari tuu...and telah mmbuatkn sya present tnpa rasa nervous..


trima kasih yg xterhingga jgk kpd housemate saya...dan smua ahli cs220...yg telah bertungkus lumus bersama2 mnjayakan program tersebut...snggup mncurik2 dimalam hari..hehe..btol kn mic kt lecture hall(bf sape ntah)..hehe...design2...tmpal2..balut2..test2..
hehe..korg best...! syg korg smua..!! (tp syg die lbey cket).=p

terima kasih juga kepada kawan2..senior2..junior2..yang telah bnyk memberi nasihat dan dorongan..yg kasi doa penenang hati..xputus2 wish luck dan mendoakan kami..k.ct, k.liza, k.faz, k.mira..smua2 lah....=)
terima kasih..

tanpa anda, siapalah saya..ceewahh~





11.30 pm
LT4



THANK YOU.

6 comments:

haLyZaQiut said...

heee....seronoknya korg..msti dh lega kan skrg ni...leh hari2 gi jitra tgk wayang...hahahaha...nyway, congratez sume...kalau dekat, leh tgk korg present haritu...

♥M.I.Z.A♥ said...

tuu lah...ingtkn akak dtg ari tuh...zul ckp akak dtg..
hehe..nway, thanks a lot akak..!!
=)

haLyZaQiut said...

Miza - xdelaa...mana ada akk dtg...bz sgt lately...(rasa x terurus dah diri ini)...hahaha..

♥M.I.Z.A♥ said...

teeet...!! td bru jmpe zul bli tket g s.alam..~ kantoi..~

haLyZaQiut said...

errkk...bukn dia yg nk turun s.alm..hhu..

hEarTLeSs said...

waaahhhh bestnyer dah bis presentation huhu congratz anyway sbb brjaya tamatkan cos ni slps 3thn bertungkus lumus...best o dpt panel sempoi ktorg dlu mcm singa hehehe

Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates