Update 4 minit!


ehh!
blog aku masih idup lg rpnye..
aku mencurik masa 2 4 minit untuk mengupdate blog ketika mata mengantuk mengadap laptop, otak cramp pnt wat logical thinking, perut knyang akibat mkn lunch td..hoho..
Kita exercise minda cket..

Bnda ape nk crt ntah..?
Aku nk ckap, aku rindu kwan aku!!!
hehe..
lpas 6 taon xjmpe, bila jmpe jd mkin rindu..
Kesengalan mereka masih xberubah..

Dengan ini, aku nk memberikan sedikit ucapan utk kawan2 aku..yg xsmpat nk luah aritu jmpe sbb gelak aje keje...

utk y:
tudung tumbuk belacan ko lawa siot!!
kan aku dh terikut bli tudung anggur2..haha..*p/s: aku ske ulg2 video tgok ko menari ala2 arab tu..kehkeh

utk zaini:
haha..ko mcm tu jek kn..kalo ckp, nk gtaw stu sogo dgr..haha..tp aku tawu, die msti tgh dlm state gle excited smpi volume suata pon kne laa excited jgk..

utk matun:
hoho..ko pny blur dh berkurangan..terkejut aku ble ko menyanyikn lgu dangdut dgn pro nyer..hehe..haa, dgn lg stu, kebolehan ko menawar anak tudung dr 8 ringgit jadi 2 ringgt..kehkeh..*p/s: iran tu ckp 'i love u lah' pon xpe kn, asl kn dpt stu inner, rm2..kehkeh..

kata2 akhir aku,

boikot azia sebulan kerana tidak dapat mneghadirkn diri saat2 akhir di meeting penting kte..kehkeh..

Sekian,
Macrokiosk aku tgh mnggu..*@#*&@$^..asl ko bole trsngkut plak saat2 deadline neh..


p/s: mcm mne nk tukar array key dlm array_push function??? **thanks in advance** =))



0 comments:

Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates