Happy Chinese New Year!


Masih belum terlambat bukan?
Aku nk mengucapkan Happy Chinese New Year to all my officemate and bos2..(Ann, chin,fong chu, yu xuan, eva, may, jeffrey, andy, kc, king, mr.khoo...)
Since diorg ialah kwan2 chinese first yg aku knl dgn lm nyer..
Seriously before ni aku xpnh dapat peluang pon nk bergaul dgn chinese serapat mcm aku d-office..
and honestly aku rasa diorg saaangat sangat baik..
xtawu nk ckp cmne, tp diorg mmg baek..
=)

hee.... and also thank you for the angpaw!! ni pon 1st time jgk trima angpaw..
before ni xpnh pon dpt angpaw..thanks a lot smua~~

ehh..lg satu..thank you Ann cause kasi limau satu kotak..!! yummy and kueh kapet satu tin..hehe..sedap..

Banyak benda aku nk cerita psl life dkt office nie..yg best nyer, aku dh stat suka wat keje..dh xrasa stress mcm dlu..aku dh mula rapat dgn budak2 rumah aku..itulah kwn masak aku, kwn mkn piza aku..kwn tgok tv aku..hehe..

itu saja..asl xngntok2 nie..tulis blog pon xngntok..sbnrnye aku ni ade problem ssh tdo mlm cket..haha...so, dgn cara ni, bca novel, aku bole terlelap..

Okeh, nk light off dh..erkk..? mcm asrama owkeyh..





So, dikesempatan ni, aku nk mengucapkan thank you incik F sbb incik F tlg psang almari saya(mintak izin kuar tajuk?)...waa....sgt terharu! Sweet okay! 3 jam die pasang sorg2..tp aku tlg jgk yg termmpu..kehkeh..balik dr office, die maen futsal, lpas maen futsal, die blk rumah mndi solat, trus die dtg nk psgkn almari aku..and after 3 jam tu baru die dinner..tersentuh ati ini(ok gediks!) haha! ..ape2 pon..thank you yek..almari saya xkn tumbang lg kali ni..kalo tumbang jgk...xtahu lah saya kenapa yek...salah bilek ni kot..haha..okay..xkira pindah mcm mne pon aku nk bwak jgk almari ni...sentimental value beb!


Nothing much to say,

Salam!









3 comments:

haLyZaQiut said...

wahhh...besarnya almari dia...lagi bsr dari org yg pasang ke...??ehhehe...

♥M.I.Z.A♥ said...

hahaha...compem2 lg besar! siap bole tido baring dlm almari tu..kehkeh..

Anonymous said...

Ada almari skrang, bukan main eksyen budak ni.pindah kena sewa lori.kah kah kah.sewa lori ayah aku.

ijm

Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates