Budak ni laagi..~~!



Adik aku dtg lg rumah aku mnggu ni..
Okay, kali ni asrama die xde air..
Gila lah kalo xde air tu..
Aku teringt lagi tyme aku kat matrik..
Xde air..gila seksa..bg aku, xde eletrik, okay lg..
tapi kalo xde air, abes laa..mau nyer bli air mineral wat air utk menyucikan diri dari hadas kecil..
dh tu, nk amik air sembahyang pon ssh..

Tapi kre matrik aku okay lg lah sbb ade lori yg agihkn air tu..
datang anta air tiap2 ari, so bole la amik air tu..
Ni, adik aku, xde lgsg lori ke hape nk dtg..ade ke sampai xmndi brp hari..
simpan air tu utk wuduk..
Dah la x kasi budak2 tu blk..dh 4 hari xde air baru nk kasi blk..
So, adik aku pon dtg umh aku bwk kwn sowg..
Oke, disebabkan korang datang arik weekdays yg aku mmg kje 9-6..
So, korang ddk umh diam2 time aku kje..
Nak bawak jalan enjoy2 lbey2, esok nye kje jgk..
Bila en F datang balik dr kje,
Ni jelah aktiviti yg smpat ktorg buat start pkul 9mlm smpi 12 mlm..

Then, weekend ni kami tros berjalan lagi..jalan..dan jalan..
will update more pictures soon..
=))

Selamat Hari Jumaat ~






Menunggu lauk dgn pnuh sbar

Green curry chicken @ thahara seafood kampung pandan

ni ha 2 org budak KPMIM

muka kami sama x? sebab orang selalu ckp mcm tu..

ehem..thanks en F =)

3 comments:

kery said...

aku tertarik dengan gmbar akhir.

♥M.I.Z.A♥ said...

haha..bse la..sbb ade aku ler tuew..kn..? kehkeh..

kery said...

muka kau dgn adik kau nampak sama..adik kau dh berpunya? kakak tak dapat, adik pon boleh

Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates