Cubaan ketika berpuasa


Hari ini saya puasa..
Jadi saya sangat lah lapar bila mem-browse2 tgok resipi2 masakan..
Kenapa yek..bila puasa jek, gatal tgn nk tgok2 resipi..
Lalu perut pon berbunyik lagu linkin park(rock cket)..
Huu..


Dan satu lagi bnda aneh aku rasa..
Hari ni masa berjalan macam sangat lah siput khinzir..
Xtawu knp..
.
.
.
.
Maybe sebab mlm ni aku ade dinner dgn en F!
Xsabar, tu yg jadi mcm ni..
Sikit2 tgok jam..sikit2 tgk jam..
hehe..
.
.
.

X sabar ...nak makan green curry chicken dkt tmpt fav aku sbb green curry die mmg syedap..!

Aku dh siap pikir menu utk mlm nie...

1) Green curry chicken
2) Telur dadar
3) Sotong goreng tepung
4) Nasi putih
5) --lagi satu ni xtawu nk mkn ape--
6) Teh o limau suam
7) Air en F xtawu..teh o suam kot?

Hehe..untuk en F, jgn smpai lmbat2 taw..kasihanilah org puasa ni..T.T<--mintk simpati..



See you, bf..=)





0 comments:

Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates