Favourite ku, favourite mu juga..=p



Cerita favourite
.
.
.
.
.
.
.
Fast and furious 5 is AWESOME...!!!

PLEASE LAH ADE FAST AND FURIOUS 6 ..

xkan dh insaf kot..? kehkeh..

en f, Tergelak2 yek en f tgok aku ternganga, pastu mcm nk tepuk tgn sbb happy plus excited gila tgok dorg punya action and drift, pastu aku mbebel sbb vin diesel kena tgkap, and pling annoying bila aku start mula tny dia knp mcm tu, knp die itu, knp die ini..haha..dgn sbrnye en F tukang bgtawu..(xsemua org sbr bila aku mcm tu)..hehe...thank you dear.. Even tgok seat 2 dr depan, its worth it..sbb cnima tu mmg dh full lah..pastu best sbb org dlm tu mcm happening..hahaha...

Before msok cnema tu, smpt la bermakan2 dulu..
Hehe.


muka kenyang yang dh jadi mcm sinchan wanabe...soooo cute..=)

maen2 teka "i sedut ke x? i sedut ke x..?" ok gedik!! haha..dh sah2 xde air kt straw..mmg la xsedut..

This is us. hehe..Ready to watch movie!


Then nk g cnema tu, ternmpk pulk jualan murah..
nk msok kne ikat bag tawu....
cis..msok2 jek..ade org jual perfume ni pgil..
seriusly sgt lwak promoter tu sbb die awww...~ hehe
ayat first..
".adddikkk...sini la...mari tgok perfume ni haaa..
adik suka yang bau mcm mne..
feminine...?
bunga2..?
orrrr sexyy...?? haaa.."
then aku reply, "tgok lh yg mne2.."(smbil thn gelak)..
Then die kasi aku ciummm bau perfume tu..
"haaaa..ni waangi...seeexyyy kn..tgok nma die pon sexyyyy..(ckp smbil terkebil2 mata)"
die tunjuk kt aku kotak perfume nma sexy tu..
Trus tergelak en F..hahaha..
Pastu aku ckp, "xnk lah.xpe.."
"eh..kejap3...ade lagi...!~~ haa...bnyk lg.."

dh die bwk kuar keaur perfume ape plak ntah lg..haha..aku pon ckp "nk jln2 dlu.."
pastu die ckp mcm ni..
"haa xpe...jalan2 dlu..nt dtg cni blk okay...dtg cni blk...promise..???"
aku tergelak2 jek lah..haha..
last2 aku beli cadar..again..hehe..sbb die 100% cotton n murah hokay..
=)

then lpas shopping tros msok cnma tgok crt..

itu lah ceritanya..
Sekian Terima kasih..







1 comments:

Anonymous said...

handsome ah bf awk. Sweet jek awk..

-Salam ziarah-
nors

Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates