Dont read.


Fuh..fuh..fuhhh..
Tiup sikit..
Berhabuk dah ha blog...
Almaklumlah kesibukan hidup yang dasyat melanda..
T.T
Aku rasa mcm dh xda life.
Dah xde masa nak basuh baju..
Dah xda masa nk masak..
Dah xda masa nk merapikan diri..ocecehh..
Serabut betol hidup aku gara2 company aku..
Mungkin sebab tetiba jek aku dihadapkan dgn project yg gila punya stress..
Partner pon macam hampeh..
Haih, ckp pasal partner, mmg buat aku marah..bukan partner sekerja aku..
partner company lain..
Macam 2 company bekerjasama untuk menghasilkan satu sistem..
Dasar mengampu..haha!
Kalau cakap pasal kebajikan pekerja plak..
Itu lagi aku marah..
Sorry to say, totally 0.
So, very2 soon..
Bye2..















Demo yang mendomo kn..


Demo at SPNB.
Let the pictures talk on behalf .
=)

bilik server sejuk gila...ddk 5 minit, xthan..kuar..pastu msok blk.

Mr Lam, setting their place for demo.

Kc, also setup our site. Sekarang banyak gila project aku kne working together dgn kc..die sangat baik tawu...!~ Dah bnyk bnda die tolong aku..

Kc, khusyuk buat installation yang memakan masa 2 hari pon xsiap2 lg.. -.-"

Ini bilik call center. Aku xjadi buat kerja asyik dengar diorg jawab phone..tergelak aku..ade yg kol SPNB nk tny no telefon astro lah..ada yg salah no lah..haha..memeng kelakar..

Balik,en f dtg amik aku! =D pastu aku bising lapar3..pastu die bawak mkn dekat sini.. H R Steak House, Kg Baru..

Deco ala2 ats kapal..

Saat mknan msok mulut..dipaksa pause mcm ni oleh en f..haha!

ini saya punya..makanan rm8.00 chicken morocco rice..


Xtawu ape gaya die pose..haha..mkanan: chicken golden bleu RM8.00 jgk kot..xtaw saya..

Last but not least,
Alhamdulillah..~

=)




My weekend


Hye, ape khabar people. =) So, where should i start. Minggu ni, en f saya xbalik. so, he is all here teman weekend saya. wee..we went for movie. ceteka..ceteka..crt ape?? tgh sibuk 0rg beratur panjang nk reserve crt transformers(announcement: transformers dkt times square abes until next thursday..korang bole g booking jek la yek..nsb baik i am so not into robot thingy..hehe)..eh, smbung blk..kitorang tgok cerita "sekali lagi"..macho kn? hahaha..sbb ade sam, lisa, n mia..tiga2 aku suka..so its triple worth tgk crt tu...Sedey siot crt tu..smua ade..sedey, klakar, comel, sweet, romantic..Sam sgt romantic!! ehemm..rileks..okay..back to root.. =p




Then, today, we go for makan2..smbil buat kerja..and smbil free tuisyen..hehe..






Sesi pembelajaran. haha! Saya blajar jQuery. =) Tu tok guru saya. Tok guru baik punya...Terima kasih cikgu..











Lepas blajar, tok guru upah lagi ice cream cake..baik kan tok guru saya ni..hehe..

Alhamdulillah..~




One thing yg aku perasan pasl en f aku, die sgt suka kalo org nk blajar. If kita ckp nk blajar, die akan sgt bersemngat nk mengjar..die suka..die suka mengjar org..& aku suka belajar dengan die..sbb aku ni lambat sikit, and die penyabar...=p





So, happy weekend!
=)



Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates