Berpindah...



Minggu lepas mmg hari gila punya busy sbb mengemas barang untuk berpindah..
Siap tempah lori baik punya tawu..
Disebabkn barang aku yg "SIKIT" ni, terpksa lah aku menyewa lori...
Baru ddk setaon, almari dh mcm almari org kawen...
Meja makan lagi..
Tu yg complete habis barg dh dlm rumah tu..
Yang best nyer skang kami menyewa rumah..bukan bilik dh..
=)
Selesa sikit..

Aku nk ucapkan THANK YOU SOOO MUCH dekat kawan2 aku yg dtg tolong berkemas, angkat barg aku ni..thank you fizah ahmad,aiman, kuza, dian, incik fikri saya..jasa anda smua sangat dikenang..
=)
Rumah skang lawa bole laa banding rumah dlu..mengadap KL..tingkat 11 plak tu..yg best nya,no rumah tu 11-11..
OMG!!
hehe..

Malas nk type bnyk2..busy hokay..
gambr, please speak on behalf.
thank you
=)


Isi tenaga a.k.a perut sebelum berpindah.

teh tarik kurang manis secawan dgn straw besi


Pembantu yg cun melecun dan berdedikasi ;)


Dapur yg ade rupa dapur la sikit.



rumah dah ada tv hokay ;)



View malam..nmpak satu KL




















Aishiteru ♥


Dulu aku suka giiila menyanyi..
Dont care la org nak ckp suara aku sumbang or wutever,
Aku rasa bila nyanyi jek smua bnda jadi indah..
Seriously this is what i feel.
All the stress thingy flew away.
Sejak kerja ni,
Baru aku perasan,
Percentage aku menyanyi sangat la sikit..(waha..percentage tu)
Patut laa mcm hidup dull gila..

Then, bila aku dengar lagu Aishiteru nie..
Biasa dengar macam2 tu jek dlm radio time blk kje ke, time keluar dating ke..(ahaks)..
Xberapa amik pot sebenarnya..

Bila dkt ofis, dh cucuk earphone rapat2 dekat telinga..
Baru dpt feel lagu tu..
Baru aku start menyanyi2 blk smbl cover2 sikit...tkot terkeluar suara..malu xpasal2 nt..
Baru terpikir, best jgk nie kalau ada guitar sendiri..
Menyanyi smbil maen guitar..
Syok3..Mungkin hidup lebih ceria..

Budak seblh rumah aku ada sorang suara sedap gila..
Die selalu la ddk sorg2 dekat pintu..
maen guitar..nyanyi sorang2..
Aku kadang mcm terenjoy skali kalau tgh mkn kt bwh...dengar lagu diorg..

Okay! nak guitar saatuuu!!
Itu saje kesimpulan nya...
=)
BYE !




10 hari



Salam .

Hye!
Its been sooooo long since my last entry before raya.
Yes, definitely busy working..*sigh*
Fresh morning and look like a good starter,
Want to wish u guys, happy monday!
..and Happy working too. ;p


Okay,
macam biasa, hari raya mmg tersangat lah seronok..
10 hari cuti..hehe..
mmg beraya sakan lah aku..
smua negeri sebelah utara aku melawat..
sempat lah bershopping dekat padang besar yang sekarang dh mahal..
aku rasa, shopping kt jalan tar lg murah dr sne..
so, pelancongg2, jgn terpedaya sgt..
Maybe ade cetain brg lah yg murh..
kne pandai pilih2..
=)

ni odw nk ke padang besar..xsilap n ladang tebu..lawaa kn?

lpas bershopping2, rindu betol nk makan dekat kuala perlis lagi..
kuala perlis dh lawa..ade masjid baru buat...



Then,
Hari kemudiannya, kami ke penang..
Mmg ditunggu2 part naek feri..haha..
Excited bukan maen sorang2..

Jalan2..


Sempat makan nasi beryani pot ape ntah dekat beryani kapitan..sedaaapp!!~


mmg rasa nk mkn lagi jek..
Xsempat pulak nk mentry nasi kandar line clear..sbb hari xbrp nk clear sgt hari tu..hujan..haha
jadi serbu yg dekat n slalu dgr jelah..
xkuasa nk mencari2 dh time tu..

lpas kenyang makan..
ingtkn nk g bukit bendera..
guna lah gps point to bukit bendera..
tapi yg smpainyer dkat taman botanical..


naek tren rm2 ringgit pusing taman yg pnuh dengan monyet tu..
Nasib baik best jgk lah..
Ade signboard denai bukit bendera..
aku tny pakcik jual eskrim..
die ckp bole nk naik ikut sini..kne panjat 2 jam..blah side sne baru ade cable car..
ciss..
trus runtuh harapan ble dgr 2 jam..hehe..
xpelah..xde rezki..
hari yang makin suntuk tu...
kami pon g batu fringgi..
maen lompat2 dkt ctu..
bergmbar mmg stiap saat..

balik mmg penat..tapi best..
Berbaloi2..

ps: thanks en.f, datang beraya di rumah, bwk jalan2 ;) & happy monthsary cyg~
ilysm!





















Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates