Aishiteru ♥


Dulu aku suka giiila menyanyi..
Dont care la org nak ckp suara aku sumbang or wutever,
Aku rasa bila nyanyi jek smua bnda jadi indah..
Seriously this is what i feel.
All the stress thingy flew away.
Sejak kerja ni,
Baru aku perasan,
Percentage aku menyanyi sangat la sikit..(waha..percentage tu)
Patut laa mcm hidup dull gila..

Then, bila aku dengar lagu Aishiteru nie..
Biasa dengar macam2 tu jek dlm radio time blk kje ke, time keluar dating ke..(ahaks)..
Xberapa amik pot sebenarnya..

Bila dkt ofis, dh cucuk earphone rapat2 dekat telinga..
Baru dpt feel lagu tu..
Baru aku start menyanyi2 blk smbl cover2 sikit...tkot terkeluar suara..malu xpasal2 nt..
Baru terpikir, best jgk nie kalau ada guitar sendiri..
Menyanyi smbil maen guitar..
Syok3..Mungkin hidup lebih ceria..

Budak seblh rumah aku ada sorang suara sedap gila..
Die selalu la ddk sorg2 dekat pintu..
maen guitar..nyanyi sorang2..
Aku kadang mcm terenjoy skali kalau tgh mkn kt bwh...dengar lagu diorg..

Okay! nak guitar saatuuu!!
Itu saje kesimpulan nya...
=)
BYE !




1 comments:

kery said...

birthday present? 2 months to go aite?

Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates