My 11.11.11 Birthday ;)



***********************************************************************************

Sebulan before 11.11.11
Fikri pernah tny aku, ape hadiah aku nk.
Pening kepala die pkir.
Aku biarkan die pkir sendiri.
Ttbe die ckp, haa, i dh tawu u nk ape..
Aku tny blk ape..
Die jawab oven..
OVENN???-aku jawab dgn nada terkejut plus tergelak.
Die pon kembali pkir balik. Mungkn die pon terkejut tgk reaksi aku yg terkejut. haha!

************************************************************************************

10.11.2011
Hari ni fikri amik annual leave.
Aku pon xtawu knp die amik.
Birthday aku esok, bukan hari ni.
Time fikri amik aku dari klia, die ckp, ade nk g mne2 x? aku ckp, no need, balik jelah.
Tiba2, die ckp, mlm ni kte makan kek eyh?
Aku, * gelak*
Die senyum2 malu.
Die ckp, die bgtaw awl, tkot aku tdo.
okay, comel.

Mlm time nak dinner, die bawak skali kek bithday.
Aku pon gelak2.
Aku jadi mkin gelak sbb nmpk die sembunyikn sumthing dkt blkg die knon xnk aku nmpk.
Nak jek aku rakam time tu. haha
Bila die dpt tgkp aku gelak sebb tu, die putus asa.
Die kasi kt aku paper bag.
Die ckp, kasi sekarang lah.
haha..Aku pon amik ckp thank you, tp aku bkak pkul 12 nt..

************************************************************************************

11.11.11
Aku bukak hadiah aku depan die.
Aku baca kad birtday die kasi.
Pelan2 aku bukak hadiah tu sbb aku nk simpan wrapper die. Xnk terkoyak.
Ble dh bukak, aku happy!!
Sebab awal thun 2011, aku pernah beli cleo.
Ade satu page tu, iklan pasl jam.
Swatch.
Kaler purple.
Aku ckp dekat kwn aku, laaawaaa gle jam niii!!~~
Kaler purple..
Kawan aku ckp, ini kt downtown ade nieh..plain..
purple plain.
Xpayah ko nk ble mahal2.
Aku buat xtawu jek ape die mmbebel.
Aku tgok2 lagi page tu, carik harga.
Siap search kt internet brp hrga jam purple tu.

Tetiba aku terkjut,
Aku dapat hadiah tu.
Jam yang sama
Yang pernah aku search dlu.
Even bnda tu bkn aku slalu ckp nk mcm samsung galaxy s2 =p,
Tapi atleast, die mcm dpt pkir ape yg aku nk.
sooo sweet of you syg.

Yes,
it is plain.
plain purple.
But it doesn't mean that plain.
Its full with love.
Came with someone who that i really love.
Thats make my favorite purple be.

=)

************************************************************************************

On 11.11.11,
We went for holiday.
Birthday holiday.
Together with my youngest sister.
We went to Teluk Chempedak, Pahang.
I always love beaches.
haha.
Puas gila mndi laut.
Mula2 aku mcm tkot jek bila tgok ombak bsar gle
Plus adik aku kne tenglm ngn ombak.
haha
tempat die cetek jek. takat lutut jek.
ble duduk, ombak yg dtg tu lbih dr kepala
Tenggelam sekejap.
Tapi lm2 dah jadi suka.

************************************************************************************
12.11.11
Our 2nd couple annvsary.
nothing else i can say,
I Love You.
and still ber-holiday bermandi-mandian.
haha.






Thank you dear for all this.
Cake, wishes, present, beach.
I Saaangaatt suka!!
Really2 meant it.

Not to forget, thank you friends with all your wishes, cards and present.
May you all be blessed.















2 comments:

kery said...

Hapi Besday miza, sorry lambat ucap. Bleh claim hadiah dr aku bl jumpa

♥M.I.Z.A♥ said...

Yeay!! thank you..thank you..akan di claim nt yek..hehe

Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates