MPH Exhibition


Last week, ade MPH Exhibition dekat Mid Valley.
So, ape lagi.
Untuk ktorg yang hntu2 novel ni pon pergi sergah tempat tu..
Masuk2 jek dh nmpak 2 ekor robot xtawu maskot cerita ape tgh entertain budak2 yang nk tangkap gambar dengan diorg.

Aku pon dgn kawan aku ckp dkat fikri ktorg nk tgkp gmbar dengan robot tu n satu bear yg comel lpas shopping buku.
Okay, ktorg pon g la berjalan2 dlm tempat tu..
Rasa nk pengsan tgok bnyk gle buku2 dengan 25%, 30%...english novel plak tu.. yg harga rm35 drop to rm20.. Aku ade jmpe ade satu buku yang aku gila2 nak!! serius aku nk..sebb buku tu dh release lm..aku baca pon kawan aku punya. Mmg fav gila crt tu. All American Girl by Mag Cabot. Cool okay. carik merata buku tu mmg dh xde sbb release die taon 2002. Lama kn..?
So, tetiba aku jumpa buku tu!! Aku amik. Kawan aku pon amik jgk. Then, fikri ckp, baik beli buku baru kalau dh baca. Aku pon ikut ckap die, letak blk. Pastu beli buku lain. abes shopping, aku pon balk, tp rasa menyesal skit sbb xamik buku tu. Xpelah, next time exhibition, aku mmg akn amik.

Kawan aku antu novel melayu mmg borong makk aiii bnyk gle novel..hehe..fikri jgk sempat beli buku untk mak die..
Aku punya chicken soup positive thinking pon xabes bc lagi beli bulan lepas, ni ade new novel aku beli..sila berator yek novel2..

Actually ktorg xmkn lagi pon since tghari..dh smpi nk mlm baru nk mkn..
So sorg2 mmg lpar kaw2 punya..
Order mkn pon mmg dahsyat..

Dh blk, baru teringat...
Nk bergmbar dengn robot2 td!!
Cisss..









0 comments:

Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates