Lots of Love .



Kalau ade something yang aku asyik terpikir, aku akn diam sepanjang jalan sebab aku asyik pikir bnda tu and xpeduli ape jadi keliling. Sampai lintas jalan pon xtengok kiri kanan dah.

Kalau aku cedey, mmg rasa nk nagis, aku mesti buat2 ckp mkanan aku mkn pedas. So, bole lah mkn smbl ngis.

Kalau aku happy, mmg cakap x berhenti2 lah. Gelak huhahuha sana sini.

but,

He is the one that can see all this. i mean can interprate my state of emotions.
Patient enough to stay around.
Try hard to put smile on my face.
Encourage.
He make me feel like the most important kid in the world.




and
.
.
.
.
.
.
i love you,
always do, syg.


"Kalau orang cakap bintang itu indah, aku cakap kamu indah.... sebab kamu bintang aku.."

*Nak i nyanyi lagi bintang disyurga x? =p





4 comments:

kery said...

Aku ter-tanya2, bf kau baca tak ni?

♥M.I.Z.A♥ said...

Die xperlu baca pon xpe, sebab hati die dh tawu...eceehh..haha!

kery said...

atau entry kali ini untuk aku?

♥M.I.Z.A♥ said...

jgn perasan bole x?? hahaha..

Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates