Reunion after 2 years.



Reunion memang susah nk diorganize.
plus kena pick date yang semua orang available.
Semalam, dengan jayanya 1st reuion coursemate aku telah diadakan.
Bertempat di mid valley.
Kunun2 nk maen laser tag lah.
Bowling lah.
Last2 bertukar agenda bila ade yang xnk main.
Semua makan2 n ke karaoke.
Menyanyi sampai lebam.
Thank u guys for coming.
=)

Kasi sikit gambar reunion..hehe





Time reunion tu, ade pulak IT Fair dekat mid.
So orang mmg ramai x terkata lah kn..
Kitorg pusing2 IT fair tu..
Hasilnyer..



kertas yang berlambak2..buat balut nsi lemak pon boleey..~

Time dekat mid tu, ktorg g singgah mph..
mph dekat mid dah bertukar tempat..
Diorg pindah dr tempat besar jadi kecik..
Aku nk beli cleo..
Dah amik, line up..
Then, ktorg line up L..
tetiba datang sorang pkrja mph tu suruh line up straight jadi I
then blocking jalan..
org nk msok kuar dekat situ..
Dah la line up lama..
Orang tolak2..
Okay, fed up..
Letak balik..
Cabut keluar..

*kesabaran di-uji*

Okay, lepas tu g karoks dekat mne ntah..
Sampai2..nyanyi2..


my fav singer ;)



Sekian.
=)







9 comments:

haLyZaQiut said...

Waahhh, dh 2 tahun ke korg x jumpa...kita org pon dh lama x wat reunion....tp still jumpa2 gak la...hehhee...

Saya Disini said...

liza jumpa sape?and miza bukan ke ari2 buat reunion ngn ehem2..

haLyZaQiut said...

Saya Disini - jumpa ngan dak2 kelas kita la ktini...unofficial nye la..mcm lepak2, men paintball...jumpa gakla... :D

♥M.I.Z.A♥ said...

k.liza: hehe..jumpe tu mmg jmpe tp xsemua ade lah..

k.tini: hahahaha..aishh...tu reunion x diiktiraf..selalu ktorg reunion, miza, lani, fik, mape, doc..sbb ddk rumah dekat..haha

Anonymous said...

fav singer menyanyi sedap dok?

♥M.I.Z.A♥ said...

anon: xtawu sbb xmakan..

mypapit said...

2 tahun? lama tu... , nice reunion btw

♥M.I.Z.A♥ said...

hehe..thanks en hafiz! lg best kalau en hafiz ade skali..;)

kery said...

update2

Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates