Boy band


Boy band is back in town! 
=)
Yes, aku mmg suka boy band ni dr dlu..
Westlife,
BSB,
N'Sync,
The moffatts..
..and banyak lagi..
Tapi disebabkan peredaran zaman, boy band dh makin x popular..
semuanya nk solo..
haha
Sekarang, boy band sudah kembali..
The Wanted and One Direction yang sedang hangat bersaing.
The Wanted ni aku suka jugak..tapi x sesuka One Direction..
Kebiasaan nyer boy band kena ada rupa baru bole in.
Tapi one direction ni x..Diorang ada rupa and suara..
The best part is genre lagu diorang memang sangat aku suka..
Aku suka lagu style2 mcm tu..
Sweet2 senyum bila dengar..
haha..

Okay, aku mmg suka semua ahli die..tp yg plg aku suka, Liam, Harry, Lois, Zayn, Nial..eh..
semua plak suka..haha..

Satu hari, aku tunjuk video one direction ni dkt fik..
Pastu die ckp dgn muka menympah die..
"Alah, boyband...asalkan ade rupa.."
Pastu die ckp, cba tengok haa, yang nyanyi lead nye 2 orang..yang lain knon mengharmonikan jek...yg harmoni2 ni suara xsdp la tu tp ade muka baby face, jaalan....

Aku tergelak jek dgr..
kahkhaha..ape2 jelah sayang..

Nah kasi layan satu lagu one direction..
=)


OKBYE!


4 comments:

haLyZaQiut said...

Saya suka westlife!!!! hensem dan hensem...ok, pandai nyanyi jugaaa....lol

♥M.I.Z.A♥ said...

Haha..kn? shane tua2 pon comel lagi..hehe..

kery said...

Orang cakap muka aku ade iras shane

♥M.I.Z.A♥ said...

kery..bole blahhh..hehe..weh, aku tringat burger ko sedap! ble nk ksi lagiii =p

Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates