Happy 26th Birthday K.Hana and Tasha ;)



Semalam,
Family fikri datang kl..
Diorang nak jalan2 g aquaria..
Fikri ajak aku join sekali..
So aku pon join memandangkan tu tempat date ktorg dulu..kahkah..
kelakar kn..
date dekat aquaria..
zoo negara..
sungguh mesra haiwan..
;)

Actually, hari tu besday kakak fikri, k.hana..
So, diorg decide nk berjalan2 n celebrate sekali birthday tasha, anak buah fik..
Aku suka celebrate birthday orang nie..
Sebab suka tengok orang happy tersenyumm...~
Lagipon, aku free hari tu..
then, why not aku join kn..
Hehe..

Okay, time berjalan2 dalam aquaria tu memang best..
Siap bergambar2 dengan ular lagi..
haha, eh, kenapa aquaria ada ular?
mungkin diorg dh lari sikit dari konsep aquaria..
tapi xpe, mungkin lama2 aquaria tu bertukar jadi faunaria..
who knows..okay merepek..
;p

So, selesai melawat2 ikan yang kekenyangan berenang bebas..
Kitorg yang kelaparan ni nk g makan..
Klcc tu memang tmpat dating ktorg, tp tetiba ktorg jadi blur..
Xtawu nk mkn kt mne..
haha..last2 birthday girl decide nk mkn piza hut..

Lunch di piza hut memang best la kalau nk buat suprise birthday party..
Bila semua dah duduk, oder, aku dgn fik g carik kek + hadiah..
Pilih agak lama hokay..
Lepas tu, aku g kt kaunter piza hut tu ckp, nt kasi kuarkan kek after ktorg habes makan..
Plus dengan hadiah skali..
Dah habes makan, aku g dekat waiter tu ckp bwk kuar kek..
Then aku mintak die pasangkan lagu birthday kalau kek dh nk kuar..
and mintak diorang join jugak nyanyi rmai2..
Diorang promise untuk rmai2 kuar join the clebration.

The moment lagu birthday di pasang..
k.hana dh mcm terkejut gle muka..
Then ktorg dekat meja start singing..
Semua orang dlm tu tgk and singing along.. hehe..
Pekerja2 piza datang bawak cake..
She started to cry.
hehe..terharu maybe..

to k.hana, and tasha
Happy Birthday!!
Have a good one.
May all your dreams come true..
Always be pretty and be blessed by HIM.
;)


*kasi sikit gambar*






4 comments:

Saya Disini said...

hapy besday..

♥M.I.Z.A♥ said...

Hihi..thank you...thank you..jwb on behalf. hihi

Anonymous said...

Same suprise like your birthday, 6 years ago =) still remember, friend?

♥M.I.Z.A♥ said...

Anon: ?????

Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates