Working with them .


Sekarang,
Musim kawan2 aku semua bertukar kerja..
Diorang ajak aku join satu company ni..
Gaji mmg masyuk..
Dengar crt gaji 3-4 k..
and senang nk dpt msuk..
So now, company tu tgh hiring.

The Hardest part is,
I LOVE THEM ALL.
Seriously.

All the bosses there is really so not bossy.
Aku sangat terharu,
Sekarang, aku kne based dkt tpm bukit jalil for time being..
So, aku mengadu dekat aku punya bos2..
Cakap, bole x nk sembahyang dalam office.
Dekat TPM ni, bayangkan, kalau nk sembahyang, amik air sembahyang dekat east wing, then surau kne jalan ke west wing.
Something like that.
Susah sikit la..
Tambah2 pulak, surau tu kecik gle..
bole muat 2 orang berdiri jek..
Then surau tu nmpk sgt mcm stor..
Dengan ade org gantung2 baju..
Xselesa lah..

Okay, back to topic..
After aku crt tu, boss2 aku ckp , nvm la..
u can sembahyang in office..
dlm office aku ade satu compartment yang mcm xde guna..tapi pnuh dgn botol2 air..haha
diorang pulak yang g kemas tempat tu..susun all the bottles yang bnyak gle and besar..so that, its convenience for me to sembahyang there.
Nampak x..?
Boss yang tlg kemaskan utk aku sorang sembhyang dekat situ..
And my bosses there all Chinese.

Aku sangat lah terharu dengan kebaikan diorg..
=)

Then, benda yang aku kagum..
Aku punya car park jaoh sikit dari office..
Kena jalan around 8-10 minutes baru sampai..
Then, bos aku yang dapat reserved parking btol2 depan office akan fetch ktorg and hantar ke kereta..
Somemore, wait until aku masok kereta and lock the doors, baru diorg jalan..

Ade lagi, if i went to site with my boss utk UAT..
If aku face problem macam ade part error before or time buat uat tu..
Diorang akan tlg aku..
Memang tolong yang betol2 tolong until the problem fix.

Benda ni memang sangat mempengaruhi aku bila fikir nk tukar kerja..
=)










4 comments:

haLyZaQiut said...

Hee...akk pon x pernah lagi lompat kerja...setia kemain...hahah...

♥M.I.Z.A♥ said...

hehe..setia itu perluu..=p ini secara langsung membuktikan how loyal we are in relationship.. erk, boleh kn mcm tu..haha

haLyZaQiut said...

errkkk...boleh kot...sebab maybe sikap tu mencerminkan diri kita sebenar....errkkk.... :D

kery said...

Kau kja dekat offis lama lagi?

Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates