Artis in the making.


Artis in the making.
@MerduMuzik
12.30 a.m
Menyanyi di pagi hari.
Gelak ketawa.
Released stress.
until
.
.
.
.
.
5 a.m
End up,
Having fun sampai kereta kne tow tawu.
Supposedly, need to pay rm50.
Kitorang sempat menemu ramah kereta blkang yang kena tow jgk. 
Diorg dh nak balik.
Diorg ckp, diorg byar rm20 jek
So, lakonan dimulakan.
another 4 people duduk jaoh2 buat2 macam bukan naik kereta yang sama.
Kawan aku sorang berlakon mintak murah.
Cakap konon ada rm20 jek dlm purse.
Last2 dpat.
Yang geram nye tu, tempat tu xde line kuning pon.
Xde signboard ckp xbole parking.
Dah la kwasan tu parking berbayar.
time ktorg smpai, penuh kot org park kt situ.
xkne tow pon..??
Cis.
Xpelah.
Rezeki kau lah.




Sweetness.


He bought this. 
He bought this shoes for me. 
and i ask him why? Mine also still brand new one. 
He answered gently, "I boyfriend yang mendengar. You mengadu sakit kaki guna current sport shoes. I dont want u to be hurt" .

;) he just being so cool in his own way. That's make you always be my best man.
Thanks sayang for your sweetness and really i am so touched.
xoxo.




 He became so excited with all this sport stuff. 





my white pink-winky shoes. 

Point of interest.


Normal ke kalau bf cubit tepuk tampar dengan perempuan lain even kawan die. Memang kawan die. 
Normal ke kalau gf jeles?
Ke x normal??
Normal ke kalau ade laki tepuk tampar cubit2 dengan gf? laki tu mmg kawan ..xlebih dari kaawan..?
Mungkin normal kot..


Normal ke kalau bf cakap it depends..
Kalau die knal sape laki tu, die tawu laki tu mmg niat nk berkawan or berlawak, 
Die mmg akn jeles..tp die paham..


Normal ke?? 
Kenapa aku rasa x normal eyh???


Sorry, aku bukan jnis cubit bertepuk tampar dengan laki..
Tu aku tny..
Confuse..



Apabila burung pulang petang


Weekend lepas,
Aku teman fikri g carik barang..
Die nk carik seluar untuk rafting this coming weekend..
Die memang aktif dengan rafting since school.
Siap ade group rafting yang ramai..
Every year mesti ade activity..x sekali, 2 kali..
Bagi diorg, byr beratus2 untuk white water rafting sangat memuaskan...
Haha..pandai pulak aku ckp..
Ooopss, aku?
Memang xpenah lah join white water rafting..
Tengok video nyer pun aku dh cuak..
Diorg terblk2..haha..
Disebabkn aku ade fobia aku..
Bukan fobia ni mksdnyer aku mmg x g mndi air terjun ke ape..
Aku akn jadi paranoid..
Lebih berhati2..
Pastu mula lah mcm2 pikir..
Kalau lemas mcm mne..
Kalau air msok telinga mcm mne..
Haha..klakar kn..
Okay, berbalik pda cerita..
So, jalan2..sampai ke jalan tar..
Haha, g jalan tar carik seluar...?
Macam plek jek bunyi nyer..
Kalau tudung okay la jgk..
Sampai situ, aku crt kt fik, aku ckp..
"Hati2, sebab ade burung banyak dekat pokok tengah pulang petang..xpasal2 nt tkot kne berak burung..."
Aku pon crt lg, yg dlu kt u aku pnh kne berak burung..
Pot pet pot pet melepaskn geram pada zaman silam..
Kami pon jalan..
Dalam perjalan pulang, aku terdengar bunyi "tupp.."..
Bukan terdengar sebanrnye, lebih kepada terasa..
Aku stop berjalan..
Aku tny dekat fik,
"Ade ape2 ke dekaat tudung i?"
Die check2, pastu die senyum dekat aku..
Ade taikkk burung!!!!
Huwaaaa...
Paham x perasaan ni..??
Saaakit pulak hati ini...!!
Dalam banyak2 orang dekat jalan tar tu, kenapa aku yang kena...
Kenapa bukan fik yang kena..kenapa bukan orang blkang aku yang kena..
kenapa bukan...kenapa bukann..
ini tidak adil..tidak adil bagiku....
T.T
Mungkinkah penjual dijalan tar kasi mknann dekat burung2 tu and suruh diorg berak atas tudung orng yang datang ke jalan tar..jadi dpt lah diorg nk jual tudung..
Patut lah jalan tar port terbaik jual tudung..
Sebab burung2 disitu telah dilatih..
nampak? nampak permainan diorg disitu?
ciss..ok merapu..
Aku punya tahap geli tu sampai rasa kepala gtal2..
Eee, bacteria2 burung tu dh meresap msok ke dlm tudung ke..?
Pastu aku punya lah sggup stop beli tudung baru..
Salin tudung..
Pastu jalan2 sikit..pastu blk..

Begitulah alkisah saya pada weekend yang  lalu..
Pengajaran yang dipelajari...
"Mulut jangan nak tego2 sangat..." 
Atau lebih tepat, 
"Kerana mulut tudung binasa"

okbye!!



Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates