Lifestyle





Hye, minggu ni sangat sibuk menyetelkan beberapa perkara..
Lama x update blog ni..
Then xtawu  nk update ape..haha
Okay, 
Kalau korang nak tawu, aku sekarang sedang mengamalkan gaya hidup sihat..
Kalau dulu, mmg working environment aku duduk jek..mengadap laptop..
Balik kje pulak, sampai rumah around 8pm..
Disebabkan aku dari head office dkt cheras..
Dengan jem bagai..
Tapi sekarang ni, 
Aku kena based dekat office TPM xtawu until bila..
Even office sini xde pantry..kena buat pantry sendiri..haha
Toilet share dgn office2 lain sebab toilet dekat luar..
Tapi aku suka..
Sebab dekat dengan rumah..
Kalau dari rumah nk ke TPM ni mau 45 minit plg awl smpai..
Ini semua disebabkan trafficlite puaka tu.
Jalan kuar memang satu tu jek..
Dah la memang bnyk gila kawasan perumahan apartment belakang2 tu..
Semua keluar kat jalan yang sama and pada time yang sama..
Memang dahsyat sgt lah..
nasib baik la aku flexi hour..
So, memang smpi ofis pkul 10..
Kalau balik, memang xjem sebab aku ikut pintu blkg tpm..
5 minit sudah sampai rumah..
Jadi aku mengambil kesempatan yang ada untuk meng-healthy-kan lifestyle aku..
Memng balik keje smpai rumah dlm pkul 6.45..
Pastu layan crt petang2..macam cinta buat emelda, dan sekarang ni fasha senda tu..haha..
Walaupon aku bukan peminat fasha senda, aku tengk jgk sbb cerita die mcm menarik jugak..
Starting crt yg dh menarik minat aku..
Patut lah menarik, fasha senda xkluar lg..
Kalau die kluar nt, kte tgk menarik lg ke x..haha!
Lepas tu, siap2 kn diri..
Keluar pergi workout malam..
Haa, healthy kn..kn..

=)

Balik memang tido dengan lenanyer..

okay sampi situ shaja 








oh, ini aku sedang pinjam headphone office..
Dah macam kje call center pulak..
=p

8 comments:

Saya Disini said...

eh..sorang je ke?

♥M.I.Z.A♥ said...

Sorang ape tu k.tini? hehe..comment berbaur kontroversi nie..

kery said...

patut busy aje, patut pipi kempis, patut la patut la

♥M.I.Z.A♥ said...

kery: kempiss kn..wahahaha..ah! gle!

haLyZaQiut said...

Wahhh...workout malam2...salute.... :D

♥M.I.Z.A♥ said...

k.liza: workout 'malam' jek..xde 'malam2' sgt pon..hakhak

Saya Disini said...

mcam pelik je kua sorng..kua ngn sape nih?

♥M.I.Z.A♥ said...

kuar dengan kawan la k.tini..xberani kuar sorang2..hehe

Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates