Balik kampungg


Hye! 
Last weekend, aku balik kampung !
Balik dengan orang tersayanng. ehem!
Balik kmpung la benda plg best yg pnh aku rasa.
Okay, best kali ni sebab aku tak drive. aku tido jek kt blkang..kihkih..
Macam biasalah, kalau balik ni, tempat2 wajib g bila blk kedah semuanya kedai makan.
Kotiow iman ! 
Tmbahan lagi, kenduri pon banyak kat rumah.

 Makan kenduri nyum3

 Makan laksa pulak..nyum3..

aku dengan kakakakakaka ku..

Lepas tu, kt kedah ade frozen yogurt yg rm6 jek..xmcm tutti fruti..
Ha tengok, makanan lagi..haha..
Okay, kalau ckp pasal mkanan ni, kedah lagi menang okay..
Berlambak2 orang jual goreng pisang, pasembor, gerai makan mmg banyak..
Kalau nak ckp pasal hrga plak, still kedah menang..xpercya, nah gua kasi gmbar satu..



Nampak  x popia 3ringgit 10 tawu?
2 kali ganda untung dr kl...
Kedah syurga makanan.
Sebab tu bila blk kedah jek aku akn makan dengan bnyknyer..
Sampi cirit birit pon still mkn lagi..
haha!



jadi, kesimpulanya, blk kl, barulah kita mula bersenam kembali...kehkeh..

Bubbye! 





4 comments:

Cik Mizah said...

UTARA MURAH2 KAN??

haLyZaQiut said...

Perghh....bubur jagung, gandum, sume ada....rm1.50 je...pergh2...berbaloi2...

♥M.I.Z.A♥ said...

Cik mizah: murah2 dik oii...mai la kedahhh..ke mmg dh kt kedah? hikhik

k.liza: haa..tgk..memang berbaloi3 laa...mai2 kedah..haha

Afasz said...

bebaloi2.

Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates