Kawan Kawin ! :)


Hai bersempena minggu kawin weekend lepas, nah sedikit gambar hasil photoshoot dari kami untuk Alep & Fiza.
Selamat Pengantin Baru buat kalian.
Semoga berbahagia ke anak cucu.
:)

Gambar ni ditangkap time selepas event akad nikah. Official photographer ajk outdoor sekejap dekat rumput2 kering ni. Yang kasut kuning tu, memang motif berdiri  disitu menjadi tanda tnya. haha!


Okay ini time reception belah perempuan. Tempat ni dekat pullman lakeside. Menarik jugak tempat ni. Time ni mmg ramai gle lah pengantin buat outdoor dkt sini..
Aku rasa ade lah dlm 6-7 pair.
Bersemangat kawan aku tu tgh tgkp gmbr untuk dapatkan gmbr yg lawa..
Aku ni bukan pandai sgt pasal gmbar..semua gmbar aku ckp lawa..kihkih..


Aksi-aksi macam ni memang aksi kegemaran pengantin. haha! Diorang dah penat berposing cover2 sweet dgn official photographer, jadi mcm ni lah posing diorg dgn kawan2. 


:) sweet kan...


Ini time sebelum photoshoot. Sempat lagi lunch dekat ikea..hehe  

  Saya dengan pokok kelapa. Tak berapa nak lawa sebeb pokok tu lagi tinggi dari saya. Huh


Ini dia official photographer aku. Nampak tak kegigihan bawak tripod tu? kihkih :p













10 comments:

Saya Disini said...

yg bwak camera tu lgi sweet kut.. eh sapa pengntin tu?kak kenal x?

♥M.I.Z.A♥ said...

hakhak..pengantin tu budak uitm jgk..tp kos kimia...tak tawu la k.tini knl ke tak. die slallu jek lepak2 dgn budak IT sbb diorg satu rumah..

Saya Disini said...

oowh..padan la mcam penah tngk..xtau nama tp selalu nmpk la..oo dok kwn ngn dak it..patut la..cm penah tngk

♥M.I.Z.A♥ said...

k.tini: haa..pnah nmpak kn..hihi..kawin dh die..alhamdulillah..hehe

Anonymous said...

kau punye turn bile plak? jemput2 t.

haLyZaQiut said...

Lembut je kaler baju pengantin....sejuk mata memandang....hehhe.

♥M.I.Z.A♥ said...

Hehe..kaler peach putih..lawa kann..~ k.liza pon nt kaler pink kn...lembutt jgk tuuu..selembut tuannya..hihi..

haLyZaQiut said...

Miza - errkk....lembut lah sgt kan....hahaha...akk x pakai pink...x tau lg pakai kaler apa...tp maybe warna terang2 laa...mak x kasi pakai kaler soft2, nnt tenggelam katanyaa...hmm, ikutkan jelaa...hahha

♥M.I.Z.A♥ said...

hehe..itulah...kne buat pilihan memuaskan hati semua pihak..pikir2..=D tinggal brp bulan jek lagi niehh..mesti berdebar2 kn..hehe

haLyZaQiut said...

Haaa......skrg x lagi laa...lmbt lg miza...nnt dh dekat x taulaa... :D

Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates