Alhamdulillah. Blissfully Engaged.


Hye,
Entry kali ni nk cerita pasal engagement aku.
Alhamdulillah, sudah selesai majlis engagemnt aku.
Semuanya berjalan dengan lancar wlaupon time tu hujan lebat, tapi, tetamu yg dijemput semua datang. 
Takde satu pon yg xdtg 
:)
Happy!

Thank you sangat2 untuk family aku yang banyak gle tolong dalam menjayakan majllis tu.
Abah ngn mak yang sibuk handle dari A smpi Z.
Along, Jali, k.ind tolong2 untuk sediakan khemah, melayan tetamu, lipat2 kertas utuk mini pelamin..hehe
Yana, and nadia, tolong dari awal siapkan baju aku..berjaga stay up..haha!
Tak lupa jgk utk kawan aku, Anis Fathia, yang terbng datang dr n9 nk dtg tlg2 and tgk aku tunang. Sweet gitu. 
Kawan2 yang lain, yg turut datang memeriahkan suasana and yang terlibat secara langsung dan tidak langsung. 
Aku jemput kawan2 rapat aku jek sbb ni mjlis tunang jek kn..
Nanti kawin aku jmput semua hokay!

Tak lupa jgk, thank you untuk family fik sebab datang ramai2 dari jaoh..
:) 

Alhamdulillah, kami dah selamat bertunang.

Doakan kami diredhai oleh Allah S.W.T, dipermudahkan segalanya sehingga naik ke jinjang pelamin, diberi kebahagiaan yang berkekalan dan diberkati di dunia & akhirat.
Amin.











9 comments:

Nisa Dawi said...

=)
miza....hampir tak kenal...heehe
kite kenal kat HB tu je...dan
spot gambar last...
=) sama!~..hhehe

Nisa Dawi said...

=)
miza....hampir tak kenal...heehe
kite kenal kat HB tu je...dan
spot gambar last...
=) sama!~..hhehe

Afasz said...

tahniah miza.... moga dipermudahkan urusan seterusnya. jgn tunang lelama...

selamat menempuh dugaan.......

>_<

akak lg 2 w 2 d... doakan kami :)

♥M.I.Z.A♥ said...

Nisa: Hehe..thank you nisa! HB awk sangat cantik! Banyk dapat inspiration dari blog awak jgk :) Thank you so much!

K.faz: hehe..amin...okay..x tunang lama2..tgh plan nk kwin plak nie..hehe..k.faz pon, semoga semuanya nt berjalan dengan lancar..aminnn..

Saya Disini said...

cntik la warna ijau ni..thniah miza..pas ni xleh le nk kaco2 miza dah..nnti ada org mrah..takut3...

♥M.I.Z.A♥ said...

K.tini: hehe..k.tini pon sme..xbole kacau2 dh..nt ehem2 marah..hehe..

kery said...

Congratulation miza.

haLyZaQiut said...

Tahniah miza dan fik.....semoga semua urusan dipermudahkan....hehhehe...nnt jgn lupa bg kad na.... :D

♥M.I.Z.A♥ said...

kery: thanks :)

k.liza: aminnn...semoga urusan k.liza pon dipermudahkan.. :) xlama lagi nie..hehe

Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates