Punca demam.


As Salam,

In a mood berblogging.
:)

Demam aku ni dah getting better. Tapi die sekarang jadi on off on off plak. Kadang-kadang badan rasa  panas sgt. Kadang2 jari2 tangan, jari2 kaki jadi sejuk. Mungkin antibody tengah berusaha melawan lagi. Mudah-mudahan cepat baik. Amin. Allah uji dengan kesakitan untuk hapuskan dosa2 aku yg ada. Terima dengan redha. Berat pon bukan main turun ber-kg2 demam kali ni..suka! haha..itu jelah yg sukanya.

Cerita aku boleh demam nya begini,
Hari ahad, aku, kakak aku, tunang kakak aku, dgn adik aku g bershopping dijalan tar.
Ini semua disebabkan adik aku yg nk mencarik tudung ade manik2 atas kepala tuh. 
kitorang dh survey dekat downtown seri kembangan, mahaii gila..harga nak 32 ke atas semua..
Aku ckp kt adik aku, sabar2, esok kita g jalan tar.
Okay so sampai jalan tar, pasar dekat situ pon dh bukak. Jalan2 jumpa yg 20 ringgit. Aku ckp kt adik aku, nt dulu, jgn beli lagi..jalan dulu..
Kami teruskan berjalan, jumpa yg harga 18 ringgit..pastu jumpa lagi yg harga 15 ringgit.
Paling murah dekat muaz textile rm11.80.
Tapi macam die potong tak sama tudung tu sebab bila lipat jadi segi tiga, tak sama.

Kami shopping blouse jelah dekat muaz tu..murah gilaa.. satu blouse 18 ringgit ja..haha

Okay jalan punya jalan, kami tak jumpa dh kedai yg okay dr hrga 15 ringgit tu.
Sedar tak sedar,
Kami dh pusing jalan tar tu 3 round. haha!
Sebab nak mencarik tudung.
Carik cadar lah.
Carik blouse utk mak lah dan bermacam2 lagi.

Sampai kakak aku ngn tunang dia ckp, bole patah kaki ikut kami berjalan. Sebab jalan laju..haha
Dah selesai membeli belah, 
Kami balik dengan hati yg girang.
Puas hati sebab kami beli benda banyak tapi harga berpatutan.
Takde timbul rasa menyesal.


Esoknya,
Aku demam! 
Tudung dapat, baju dapat, kopok lekor sedap dapat, demam pon mmg mendapat lah.

:) 

cubaan buat muka sama.

Ini kakak saya. 

Senyum2 kambing.


Hah! budak ni pakai tudung baru, baju baru. Kihkihh. 


Dalam sogo pon bolee bergambar. 


ps: ade orang suruh update blog. gua dah update dah ni. hehe. Tak komen jaga ! Amaran ! :p

0 comments:

Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates