Packing.


Hye semua.
Salam ramadhan :)
Selamat berpuasa.

Lama tak update blog.
Saya bukan lagi blogger tegar.
Phew.
Terlalu busy dgn hal2 yang tak dapat nak dielakkan.

Tambahan lagi sekarang hjung minggu je, cabut g cari barang kawin.

Memang susah nak dapat masa berlepak2 rileks dekat rumah.

Mudah2an, segala yang dirancang berjalan dengan lancar..kita hanya merancang. Segalanya, Allah yang akan tentukan..

Sekarang ni, tengah sibuk mengemas. Nak pindah rumah. Huhu. Aku dgn fik dh dpt rumah untuk stay after kwin  sementara rumah yang kami beli siap.

So untuk sementara waktu ni, fik duduk rumah tu dulu. Aku pulak duduk rumah kakak aku sbb die pn baru pindah n stay sorang2.

Jadinya.sekarang, bilik aku dh macam kapal karam sbb tgh packing2..
Dengan peti ais tak kemas lg nak angkat hujung minggu ni. Mesin basuh lagi.

Bulan puasa plak tu. Dugaan betul. Tapi takpe, cepat buat, cepat setel.

Haih. Okaylah.

Mau sambung mengemas.
Rasa macam makin packing, makin berterabur barang.
Haha.

Semogaa esok semua bangun sahur ye.
Bye2! 

0 comments:

Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates