Pindah rumah


Salam.

Minggu yang memenatkan.
Kemas brg.
Pindah barang.
Kemas rumah.
Cuci rumah.

Phew.

Nasib baik fikri banyak tolong.
Hari2 dia ulang alik kj-> cyber->bukit jalil->kj->bukit jalil->kj.

Ini semua sbb nak pindah brg.

Kami dah dpt rumah sementara waktu untuk
stay lpas berkahwin.

Rumah yang selesa untuk kami berteduh.
Walaupun kecik, tapi kami bersyukur.

Nak ddk bukan nya lma sgt. Sementara menunggu rumah dekat bangi siap dlm stahun lagi.

:)

Terima kasih untuk fikri sebab bertungkus lumus mngangkat barang.

Tak lupa jgk, thanks to my adik yg dtg dr melaka n tolong angkat brg time bulan2 puasa mcm ni. Menguji betul.

Selain tu, thanks jgk dkt ex housemate aku anis n lani yg bnyk bntu kmas2 brg, cuci peti ais..terharu ai..

Jasa kalian semua tetap akan dikenang.


 Small hub :)

Dapur comel . Semoga rajin memasak :p




Tak sabar nak masuk rumah baru.
Hee.
Itu sahaja..
Bubye.

7 comments:

haLyZaQiut said...

Mizah dpt rmh yg after kawin ni kat Kelana Jaya ke...? area mana....lawa la rmh....msti semangat kan masa kemas2 ni....hehe

♥M.I.Z.A♥ said...

K.liza: a ah. Dekat kelana impian. Betul2 apartment belakang plaza perabot tu. Hehe. Memang awl2 semangat lah kemas. Akhir2 nt tak tawu lh. Kihkih

K.A.T.H.Y said...

fully furnish ke miza? cantik nye rumah sewa..... hehe mahal tak kat KJ?

haLyZaQiut said...

Ohh area Sg way kan....rasa ni mcm aptmnt baru kan...nnt gi la try makan ikan bakar kat situ...sedap...hehhe...

♥M.I.Z.A♥ said...

K.kathy: Partially furnished k.kathy. Mahal gila sewa dekat kj. Tp sbb dekat ngn tempat kerja, tu ktorg sewa situ. Rasanya rumah tu plg rumah antara rumah2 lain carik dlm iproperty. Phew..


k.liza: wowee.. Dekat mana tu sebelah stesen minyk tu ke? Ape nama kedai tu..haha..nmpk tak psl mkanan jek laju. Kihkih..

♥M.I.Z.A♥ said...
This comment has been removed by the author.
haLyZaQiut said...

Hahah..kedai tu kat Selera Sukom...nnt Miza dok area sana, mesti tau Selera Sukom katne...dia sebelah shoplot yg baru2, berdepan dgn pasar malam area situ... :D

Copyright 2009 ✿✿ⓜⓘⓩⓐ ⓟⓤⓝⓨⓐ✿✿. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates